"I consulted Anne for chronic tension in my upper back. I continued over the years for general health and well-being. 
I am  Doctor of Chiropractic,  and I know the health benefits of massage.  I do it for the short term, but also the long term benefits. 
I have had massages in different countries over the years by many different therapists. 
I find Anne’s work highly skilled and very technical. Her skills are the result of an intuitive touch, informed by an excellent knowledge of anatomy, years of experience, and keen powers of observation. Anne is focused on results and she is serious about getting them. 
I recommended Anne to several of my chiropractic patients based on a high level of trust.”
     Glenn Drewry


Na vergeefs allerlei behandelaars te hebben geprobeerd voor een ernstige burn-out, kwam ik in 2015 in aanraking met Anne. Dat bleek het keerpunt.
Naast vermoeidheid en een weinig florissante stemmingm had ik vooral met allerlei spierproblemen te kampen. Bijna permanente krampen in mijn rugspieren met name, die zelfs mijn ademhaling hinderden. 
Tot dan toe had niets voor meer dan kortdurende verlichting gezorgd, maar door Annes massages knapte ik gestaag op. Ze paart een grote kennis van het spierstelsel aan een feilloze intuïtie en verloste me in de loop van de maanden van bijna al mijn klachten, tot mijn lichaam het verder wel alleen af kon. Intussen kan ik als zestiger zeggen dat ik in geen tientallen jaren zo fit ben geweest. 
Niemand kan toveren, ook Anne niet. Maar of je nu aan een grondige ontspanning toe bent of eindelijk weleens van die chronische pijn in je schouder, heup of knie af wilt, ik beveel je van harte aan haar eens te proberen. 
    Peter Abelsen


Na de bevalling van mijn eerste dochter wilde ik meer positieve aandacht besteden aan mijn lijf. Ik zat met mijn aandacht voornamelijk in mijn hoofd, zowel op mijn werk als privé, en besteedde vaak weinig aandacht aan mijn fysieke toestand.

Een paar jaar geleden ben ik overspannen geraakt, waarbij duidelijk werd dat ik vanuit mijn sterke wil om alsmaar door te gaan en perfect te presteren mijn lichaam zó verwaarloosde, dat ik signalen over
vermoeidheid en spanning te lang heb genegeerd. Uiteindelijk heb ik ruim vier maanden niet kunnen werken. Daarna heb ik nog zes maanden nodig gehad om weer volledig aan het werk te kunnen. Een goede energiebalans is nodig om mijn  baan te kunnen volhouden en daarbij ook gezond te blijven.

Door de behandeling ben ik me veel bewuster geworden van de signalen die mijn lichaam me geeft over hoe het met me gaat. Ook is het een aanleiding om ook in het gesprek van tevoren even de balans op te  maken en stil te staan bij mijn fysieke en mentale toestand.

Ik voel me na de behandeling ontspannen en beter in contact met mijn lichaam. Het letterlijk aandacht schenken aan mijn lichaam door de massage, legt meteen bloot waar ‘knopen’ zitten en zich dus spanning  heeft opgehoopt. De behandeling helpt om die energieblokkades weg te nemen en de energie weer te laten stromen.

Het effect van de behandeling is dat ik letterlijk beter ‘in mijn lijf zit’, waardoor ik eerder stop wanneer ik voel dat ik rust nodig heb.  Er is duidelijk sprake van een veel betere energiebalans en dus meer plezier in de activiteiten die ik op mijn werk en thuis vervul.
Ik beveel Anne dan ook van harte aan!
     Anoniem


Ik kwam ruim 15 jaar geleden bij Anne in eerste instantie omdat ik vaak last had van migraine. Daarnaast voelde ik me af en toe gespannen waardoor ik last had van mijn bovenrug en nek.
Tijdens een migraine-aanval had ik moeite met functioneren.  Tussen aanvallen door voelde ik me vaak angstig door het idee een aanval te krijgen. Dat had ook invloed op de spanning in mijn lichaam.
Ik heb altijd grote baat bij de behandeling waardoor ik tijdens en daarna me een stuk ontspannender voel. Door de behandeling voel ik ook energie door mijn lichaam beter stromen.
Na de behandeling voel ik me ontspannen en vol energie.
Ik heb Anne vaak aanbevolen aan vrienden en kennissen en ik zal het absoluut blijven doen!
     Giovanna


Ik kwam bij Anne voor ernstige RSI klachten in combinatie met vermoeidheidsklachten.
De klachten hadden betrekking op het schouder, arm en nek gebied. Het was erg pijnlijk en beperkte ook mijn bewegingen.
Ik werk bij een ICT bedrijf. Ik kon door de pijnklachten nog maar  in beperkte mate mijn beeldscherm werkzaamheden uitvoeren

Anne neemt rustig de tijd om na te gaan wat de klachten zijn en waardoor die veroorzaakt kunnen worden. Voor de behandeling werd uitgebreid mijn anamnese doorgelopen.
Tijdens de behandeling werd nauwkeurig gezocht naar pijnlijke triggerpoints. En die bleken er genoeg te zijn, ook waar ik die niet vermoedde.
Op de plekken waar het nodig is kan Anne stevig masseren, en het kan dan soms even pijnlijk zijn, maar daarna had ik daar altijd baat bij.

Na de behandeling voelt mijn lichaam altijd een stuk beweeglijker en losser aan.

Na een aantal behandelingen, in combinatie met yogalessen, zijn de klachten voor 95% weg.
Het zal altijd wel een zwakke plek blijven waar ik rekening mee moet houden.
Ik kom dan ook nog regelmatig langs voor behandeling en noem het maar mijn ‘preventief onderhoud.

Ik zou Anne zeker aanbevelen want ze weet wat ze doet.

    Pieter